LID WORDEN
LID WORDEN

STICHTING STERKER DOOR SAMENWERKING

Stichting Sterker door Samenwerking is een ANBI* stichting die zich richt op sociale inclusiviteit voor kinderen op het gebied van sport of sociale activiteiten. Wij zijn van mening dat ieder kind, samen met vriendjes en vriendinnetjes, deel moet kunnen nemen aan sociale evenementen waaronder sporten. De stichting heeft tot doel om het voor kinderen mogelijk te maken deel te nemen in plaats het vanaf de zijlijn toe te moeten kijken.

Stichting Sterker door Samenwerking is van mening dat het mee kunnen doen aan sportieve activiteiten van belang voor de sociale en fysieke ontwikkeling van ieder kind. Daarnaast geloven wij dat dit een basis legt voor een mooiere inclusieve samenleving.

Wij focussen ons momenteel op specifieke jeugdactiviteiten in de regio Nijmegen, Roermond en Rotterdam. De stichting is afhankelijk van giften van ondernemers en individuen.

*ANBI: Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling zonder winstoogmerk. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang

PROEFLES
Abonnementen